2+1 flytter byer, borgere og brands. Vi er et strategisk idébureau, der rådgiver vores kunder til øget værdiskabelse i det byggede miljø med afsæt i kommunikation, identitet og oplevelsesdesign. Vi hjælper private og offentlige kunder med at flytte holdninger og adfærd i samskabelse med borgerne, brugerne og forbrugerne.

Vi kalder os et idébureau, fordi vi dyrker og forfiner idéer, der giver de enkleste løsninger på de største udfordringer. Idéer, der samler mennesker, sætter dagsordner og skaber resultater. Idéer der får deres eget liv.

2+1 blev stiftet i 2003 som et idébureau med ambitionen om at skabe stærkere strategiske og kreative løsninger på tværs af kommunikation, design og byudvikling. Vi har siden leveret prisvindende identiteter og oplevelser samt branding, markedsføring og oplysningskampagner i samspil med vores kunder. Kunder, der har fulgt os og udviklet sig med os siden begyndelsen.

Sektorer og ydelser —

Vores kunder repræsenterer private og offentlige i flere sektorer, med afsæt i vores kerneforretningsområde inden for det byggede miljø. Vi er foretrukne rådgivere for ministerier, styrelser, fonde og kommuner på baggrund af vores faglige indsigter og erfaringer med at aktivere civilsamfundet og byggeriets aktører i fælles udviklingsprocesser.

Vi er leadbureau for udviklere, developere og større danske og internationale virksomheder, der ser branding, synlighed og strategisk kommunikation som afgørende konkurrenceparametre for at opnå øget salg, profilering og ”license to operate”  i det byggede miljø.