profil billede

Johan Galster

Administrerende direktør

Close

Johan Galster

Administrerende direktør

Johan er partner og strategisk identitetsrådgiver med særligt fokus på byer, byområder og byggeriet. Johans erfaring og kendskab til arkitektur, byudvikling og formgivning gør ham til en attraktiv rådgiver for offentlige og private kunder, der ønsker at arbejde strategisk med de fysiske rammer og et områdets identitet - fra supersygehuse, byområder, projektudvikling, domiciler, udsatte boligområder, kommuner, regioner og landsdele. Johan er uddannet fra Aarhus Universitet og er tidligere kommunikationschef i bl.a. Dansk Arkitektur Center og Schmidt Hammer Lassen Architects. Johan er rådgiver og kundeansvarlig for en lang række kommuner, regioner, udviklingsfonde og større aktører i byggeriet. Se LinkedIn profil.

jg@2plus1.dk

+45 51 80 80 44

profil billede

Morten Kold

Kreativ direktør

Close

Morten Kold

Kreativ direktør

Morten er Executive Master i Corporate Communication, cand.mag. i filosofi og Edb-assistent. Morten har mere end 15 års erfaring inden for kommunikation, branding og konceptudvikling fra Kunde & Co og som brand manager på Carlsberg. Morten arbejder med danske og internationale virksomheder og offentlige myndigheder lige fra B&O, Grundfos, Arla Foods, PFA Pension, FDM og til Københavns Kommune. Morten sidder i advisory board for advokatfirmaet IUNO og for internetleverandøren Fiberby. Morten optræder løbende som ekspert og debattør i Propagandisterne på DR2 og er gæstelærer på Copenhagen Business School og Københavns Universitet. Se LinkedIn profil.

mk@2plus1.dk

+45 31 38 42 97

profil billede

Jason Agerlin Halberg

Projektmedarbejder

Close

Jason Agerlin Halberg

Projektmedarbejder

Jason studerer kommunikation ved Danmarks Medie- og Journalist højskole, med fokus på strategisk kommunikation. Jason er med fra starten af projekterne, hvor han arbejder med idé- og konceptudviklingen, samt den praktiske udførelse af projekterne. Hos 2+1 arbejder Jason bl.a. med omverdensinddragelsesproces for Københavns Kommune i projektet ”Fremtidens Nordre Frihavnsgade” og med udarbejdelsen af idékatalog for Hedensted Kommune, med henblik på branding og bosætningsstrategi.

jah@2plus1.dk

+45 28 55 90 91

profil billede

Signe Pyt Hovgaard

Projektmedarbejder

Close

Signe Pyt Hovgaard

Projektmedarbejder

Signe læser Moderne Kultur & Kulturformidling ved Københavns Universitet, med profil i Urbanitet & Æstetik. Hun har en BA i Etnologi fra Københavns Universitet og bruger dette som afsæt for at koble by, bolig og bosætning til borgere og brugere. Signe har derudover arbejdet med arkitekturhistorie- og teori, samt urbane teorier.

Hos 2+1 arbejder Signe bl.a. med brandingstrategi for Herning Kommune, med projektet ”Hverdagsfællesskaber i byen” med Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter samt omverdensinddragelse for Københavns Kommune i projektet ”Fremtidens Nordre Frihavnsgade.”

sp@2plus1.dk

28601373

profil billede

Annette Bluhm Hovgaard

Arkitekt MAA og grafisk designer

Close

Annette Bluhm Hovgaard

Arkitekt MAA og grafisk designer

Annette er uddannet arkitekt fra Det Kgl. Kunstakademis Arkitektskole i København, hvor hun under sine kandidatstudier studerede grafisk design. Annette har desuden en et-årig master i fotografi fra Central Saint Martins i London. Annette er en idérig konceptudvikler, som er vant til at arbejde på tværs af fagligheder. Hun er effektiv, grundig og har sans for detal­jen. Hos 2+1 har Annette især engageret sig i projekter omkring konceptudvikling, grafiske identiteter, kampagner, udstillingsdesign, wayfinding og skiltedesign.

abh@2plus1.dk

+45 5192 4971

profil billede

Cecilie Bang Schulze

Projektleder og konsulent

Close

Cecilie Bang Schulze

Projektleder og konsulent

Cecilie har en baggrund i Moderne Kultur & Kulturformidling ved Københavns Universitet, hvor hun har profil i Urbanitet & Æstetik. Hun har arbejdet med moderne arkitektur, byudvikling og strategisk kommunikation og bidrager hos 2+1 med byudvikling, analyse og idé- og metodeudvikling. Cecilie specialiserer sig i, hvordan arkitektur og byrum påvirker vores adfærd ,og hvordan vi kan bruge adfærdsøkonomiske indsigter og værktøjer, herunder nudging, i byudviklingsprojekter.

cs@2plus1.dk

26 18 63 06

profil billede

Frederik Drucker Ibfelt

Art director

Close

Frederik Drucker Ibfelt

Art director

Frederik er uddannet fra Kunstakademiets Designskole og Gerrit Rietveld Academy, Amsterdam. Frederik har erfaring fra nogle af Danmarks bedste reklame- og designbureauer samt som selvstændig kreativ og partner i Surplus Wonder. Frederik er både en særdeles iderig konceptudvikler og grafisk designer. Han mestrer kunsten at tænke balanceret på tværs af alle platforme med både budskab, funktionalitet, oplevelse og æstetik for øje. Frederik har fra tid til anden undervist på de danske designuddannelser og har desuden modtaget Statens Kunstfonds arbejdslegat hele tre gange.

fi@2plus1.dk

21 49 98 99

profil billede

Maria Jin Hee Winberg

Projektleder og konsulent

Close

Maria Jin Hee Winberg

Projektleder og konsulent

Maria arbejder med kommunikation, visuel kultur og by, bolig og bosætning. Gennem sin studietid har Maria særligt arbejdet med strategisk kommunikation, stedsidentitet og konceptudvikling. Tidligere har Maria arbejdet hos et kommunikationsbureau i Stockholm, hvor hun har været med i tilrettelæggelse af nordiske kampagner for bl.a. Philips, World Aids Day og Weleda.

mjw@2plus1.dk

28 43 58 84

profil billede

Maria Rosenbeck Kvorning

Projektleder og konsulent

Close

Maria Rosenbeck Kvorning

Projektleder og konsulent

Maria har en baggrund i Statskundskab ved Aarhus Universitet og Faglig Formidling ved Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Hun har specialiseret sig i adfærdsøkonomi og -psykologi, klimatilpasning og bæredygtig samfundsudvikling. Maria har erfaring med byudvikling og projektkoordination fra Smith Innovation, der rådgiver i analyse- og udviklingsforløb i byggebranchen. Maria arbejder bla. med strategier for byudvikling, kommune- og områdebranding samt motivation og inddragelse af borgere. Se Marias LinkedIn profil her.

mrk@2plus1.dk

+45 2621 8389

profil billede

Oskar Hanak

Office assistant

Close

Oskar Hanak

Office assistant

Som office assistant tager Oskar sig af alle de store og små praktiske opgaver, der får den travle hverdag hos 2+1 til at hænge sammen. Oskar fungerer som kontorets altmuligmand og står bl.a. for indkøb, mødeforplejning og frokost. Derudover medvirker Oskar med praktisk bistand på udvalgte projekter. Oskar blev student sidste sommer og har planer om at gøre sin passion for grafisk design og tegning til sin levevej. Oskar har været tilknyttet 2+1 siden september 2012.

oh@2plus1.dk

25 53 56 24

profil billede

Rikke Gjerulff

Grafisk designer

Close

Rikke Gjerulff

Grafisk designer

Rikke er grafisk designer med uddannelse fra Mediehøjskolen og The Art Institute of Boston. Rikke har flere års erfaring fra Bestseller og e-Types, hvor hun har udviklet og eksekveret kampagner, identiteter, indretning, emballage og magasiner. Rikke arbejder særligt med idéudvikling og udførelse af visuelle identiteter og koncepter, og sikrer sammenhæng og høj kvalitet fra idéfasen til slutproduktet. Se Rikkes profil på LinkedIn.

rg@2plus1.dk

2623 5188

profil billede

Rikke Storm

Arkitekt og designer

Close

Rikke Storm

Arkitekt og designer

Rikke er uddannet arkitekt fra Det Kgl. Kunstakademis Arkitektskole i København og har solid erfaring indenfor kreativ konceptudvikling, oplevelsesdesign og rummeligt design fra nogle af Danmarks bedste designbureauer og arkitekttegnestuer. I tidens løb har Rikke løst designopgaver på højt niveau for både nationale og internationale kunder og har blandt andet været med til at vinde Den Danske Designpris tre gange. Hos 2+1 har Rikke især engageret sig i projekter omkring konceptudvikling, indretning, udstillingsdesign, wayfinding og skiltedesign. Se LinkedIn profil

 

rso@2plus1.dk

+45 26 85 88 80

profil billede

Stéphane Barbou des Places

Associeret partner

Close

Stéphane Barbou des Places

Associeret partner

Stéphane er Cand.Merc. i Strategic Market Creation fra Copenhagen Business School og bidrager hos 2+1 med innovationskoncepter, byudvikling, webstrategier, brandplatforme og analytisk overblik. Hos 2+1 har Stephane arbejdet med Visit Vollsmose, Madkulturen, Realdania, RENOVER, Bibiana, Invest in Vollsmose og Verdens Bedste Nyheder. Stephane kommer med erfaring fra Dansk Arkitektur Center i København, Schmidt Hammer Lassen Architects i London, EurActiv i Bruxelles og Design Business Management i Helsinki. Se LinkedIn profil.

sbp@2plus1.dk

+45 28 15 51 09

profil billede

Stine Renberg

Projektleder og konsulent

Close

Stine Renberg

Projektleder og konsulent

Stine er Civil Ingeniør fra Danmarks Tekniske Universitet med profilen Design & Innovation. Hos 2+1 bidrager Stine med kreativ konceptudvikling, user experience design og prototyping, hvor der fokuseres på interaktionen mellem design, bruger og teknik; både før, under og efter en udviklingsproces.

Stine har bl.a. arbejdet sammen med Dansk Røde Kors, Statens Museum for Kunst, Parkmuseerne, Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter, Klimaspring og Realdania.

Se LinkedIn profil.

sr@2plus1.dk

+45 31334850