More selected projects

EcoGrid EU er et stort, internationalt projekt, hvor 2.000 bornholmske forbrugere har testet nye muligheder for at styre deres elforbrug. I fremtiden vil størstedelen af den el vi forbruger komme fra vedvarende energi og derfor er der brug for, at forbrugerne selv kan regulere deres forbrug, når der f. eks. er vindstille eller når solen ikke skinner, og der derfor produceres mindre el.

2+1 har stået for planlægning og facilitering af slutkonferencen samt konceptudvikling og design af visuelt udtryk. Idéen bag konferencens visuelle koncept var at skabe en sammenhæng i materialerne som deltagerne fik udleveret og lokalerne som konferencen foregik i. Det gennemgående ”grid” gik derfor igen på programmet, navneskiltene og pauseskærmen. Dertil blev det afspejlet i udsmykningen af det fysiske rum, hvilket skabte en sammenhængende oplevelse af konferencen.

KOMMUNIKATIONSSTRATEGI // VISUEL IDENTITET // WEB // FILM // EVENTS

[unex_ce_button id="content_4tosni8r3,column_content_2wlacuudv" button_text_color="#000000" button_font="regular" button_font_size="12px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="1PX" button_bg_color="#e5e5e5" button_padding="15px 25px 15px 25px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="http://www.2plus1.dk/wp-content/uploads/2016/11/ECO-grid.pdf" button_link_type="url" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]DOWNLOAD CASE[/ce_button]