More selected projects

Fibia er Danmarks største leverandør af fibernet og en sammenlægning af fiberaktiviterne hos to af Danmarks største elselskaber, Seas-NVE og NRGI. Fibia er en nystartet virksomhed med en unik historie, da virksomheden allerede har 80.000 fiberkunder, stor viden om fibernet og mange års erfaring med kundernes behov og ønsker.

2+1 har udarbejdet en brandingstrategi for Fibia - herunder en brandplatform, der består af navn, payoff og kernefortælling - en visuel identitet med tilhørende designguide, samt rådgivning i strategisk kommunikation, markedsføring og kampagne.

I fremtiden vil Fibias kunder blive mødt af et roligt, ægte og troværdigt univers, som emmer af overskud og stabilitet. Den visuelle identitet bruger imødekommende farver, enkle typografier og farveflader med stærke budskaber, som er med til at vise, hvordan Fibia på enkelvis tilbyder kunderne den hurtigste og mest stabile internetforbindelse i Danmark.

FIBIA, NRGI & SEAS-NVE

ANALYSE // BRANDPLATFORM // VISUEL IDENTITET // MARKEDSFØRING // UDSTILLING // POS // DIRECT MARKETING // KAMPAGNEKONCEPT

[unex_ce_button id="content_zjdme0ijx,column_content_2wlacuudv" button_text_color="#000000" button_font="regular" button_font_size="12px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="1PX" button_bg_color="#e5e5e5" button_padding="15px 25px 15px 25px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="http://www.2plus1.dk/wp-content/uploads/2017/01/Fibia.pdf" button_link_type="url" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]DOWNLOAD CASE[/ce_button]