More selected projects

2+1 Idébureau har vundet retten til at brande Hedensted Kommune og har udviklet en brandplatform og kommunikationsstrategi, markedsføring samt en række aktiviteter og initiativer, som kommunen skal satse på i fremtiden. 

Hedensted Kommune har som den første kommune i Danmark fået et brand, Hedenstederne, med dybe rødder i kommunens værdigrundlag og fælles styrker. Med nyt navn, slogan og visuel identitet indrammer Hedenstederne de store styrker ved Hedensted Kommune: At den består af 29 trygge og velfungerende lokalsamfund, hvor kommunen aktivt har valgt at bevare gode skoler og andre kommunale institutioner. Det går direkte imod den fremherskende tendens, hvor mange kommuner centraliserer og svækker udkanten af kommunerne. 

HEDENSTED KOMMUNE

HEDENSTEDERNE

BRANDPLATFORM /
INITIATIVER /
KOMMUNIKATIONSSTRATEGI /
IDENTITET /
MARKEDSFØRING /
HJEMMESIDE /

[unex_ce_button id="content_4tosni8r3,column_content_2wlacuudv" button_text_color="#000000" button_font="regular" button_font_size="12px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="1PX" button_bg_color="#e5e5e5" button_padding="15px 25px 15px 25px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="http://www.2plus1.dk/wp-content/uploads/2017/05/Hedenstederne.pdf" button_link_type="url" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]DOWNLOAD CASE[/ce_button]