More selected projects

Køge Kommune har netop lanceret deres kommunestrategi: På forkant med fremtiden. Inden lanceringen ønskede Køge Kommune at kommunikere strategien til alle kommunens ledere på en måde, så strategien blev håndgribelig og forståelig for alle medarbejdere i kommunen.

2+1 har bidraget med at udvikle de interne kommunikationselementer. 2+1 har udviklet konceptet for kommunikation af strategien gennem en længere trykt strategi i booklet format, en kort pixiebog, samt en film. 2+1 har udviklet koncept, visuelt greb samt tekst, så Køge Kommune har fået et ensartet udtryk, der fænger an og får budskaberne klart igennem på tværs af alle elementtyper.

Efterfølgende har 2+1 udviklet design af kommunikationsafdelingens handlingsplan, som blev udfoldet i en trykt strategi samt et kodeks i et plakatformat, en kommunikativ kube og en wallsticker. Endelig udarbejde 2+1 en powerpoint i samme visuelle udtryk til intern brug i kommunikationsafdelingen.

KØGE KOMMUNE

PÅ FORKANT MED FREMTIDEN

KOMMUNIKATIONSSTRATEGI /
IDENTITET /
UDVIKLING

[unex_ce_button id="content_4tosni8r3,column_content_2wlacuudv" button_text_color="#000000" button_font="regular" button_font_size="12px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="1PX" button_bg_color="#e5e5e5" button_padding="15px 25px 15px 25px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="http://www.2plus1.dk/wp-content/uploads/2017/11/KØGE.pdf" button_link_type="url" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]DOWNLOAD CASE[/ce_button]