More selected projects

”At lege er at leve” er overskriften for den vision, der skal gøre Danmarks tredje største by til en hovedstad for leg og kreativitet. Leg er en stærk og unik identitetsmarkør, der adskiller Odense fra alle andre byer i Danmark. Odenses brand er et udråbstegn, der vil noget.

I Odense har man fra starten arbejdet inkluderende med branding af byen, og det åbenhjertige og inviterende, der kendetegner legen, er også tænkt helt ind i det nye brands kerne. I stedet for at skabe en traditionel brandidentitet, der altid er den samme, optræder Odenses logo som bymøbler, installationer og interaktive projektioner, hvor borgerne selv kan bygge videre med logoets former på en måde, der passer til byens liv. Odense har fået et brand, der siger ”kom og vær med” snarere end ”her er jeg”.

ODENSE KOMMUNE

AT LEGE ER AT LEVE

VISUEL IDENTITET // MARKEDSFØRING // OUTDOOR

[unex_ce_button id="content_te6cp92u9,column_content_2wlacuudv" button_text_color="#000000" button_font="regular" button_font_size="12px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="1PX" button_bg_color="#e5e5e5" button_padding="15px 25px 15px 25px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="http://www.2plus1.dk/wp-content/uploads/2016/10/Odense-at-lege-er-at-leve.pdf" button_link_type="url" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]DOWNLOAD CASE[/ce_button]