More selected projects

Seks af Danmarks førende museer henvendte sig til 2+1 Idébureau med henblik på at få udarbejdet en fælles kommunikationsstrategi- og brandplatform med tilhørende identitet og markedsføringskoncept. Resultatet blev et fælles brand, Parkmuseerne, som konstaterer, at København har fået et nyt og samlet kulturområde. 

For at understrege Parkmuseerne som kulturområde er brandet udfoldet i et nyt oplevelseskort og i skiltning i byrum og parker, der trækker hver enkelt museum frem og indrammer hele området. 

2+1 har samarbejdet med All The Way To Paris omkring den visuelle identitet, markedsføringskonceptet og udfoldelse af markedsføringen i form af bl.a. film og web.

STATENS MUSEUM FOR KUNST
ROSENBORG
STATENS NATURHISTORISKE MUSEUM
FILMHUSET
DAVIDS SAMLING
DEN HIRSCHSPRUNGSKE SAMLING

PARKMUSEERNE

IDENTITET // BRANDING // OPLEVELSESDESIGN // STRATEGI

[unex_ce_button id="content_4tosni8r3,column_content_2wlacuudv" button_text_color="#000000" button_font="regular" button_font_size="12px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="1PX" button_bg_color="#e5e5e5" button_padding="15px 25px 15px 25px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="http://www.2plus1.dk/wp-content/uploads/2017/05/Parkmuseerne.pdf" button_link_type="url" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]DOWNLOAD CASE[/ce_button]