More selected projects

Byggebranchen elsker nybyggeri. Igennem historien har arkitekter, ingeniører, håndværkere og bygherrer altid brugt mere energi på at bygge helt nyt frem for at gentænke de bygninger vi allerede bruger. Renovering har et støvet image, og det er et problem, når vi i dag har brug for fx helt nye idéer til energirenovering.

Realdania og GI havde udviklet otte konkrete værktøjer til bedre renovering. 2+1 samlede de mange gode indsatser under en fælles ”paraply-platform”, der sætter en bred dagsorden. Den samlende platform blev til RENOVER.

Hver af de otte værktøjer fik forøget sine besøg og brugere med mere end 100%. Mere end 300 besøgende deltagere var med til at sætte renovering på dagsorden ved RENOVER topmødet, hvor et kreativt udstillingskoncept gjorde de otte værktøjer til levende og fysiske aktiviteter.

På baggrund af topmødet blev en fælles strategiske tænketank for branchen iværksat og en hvidbog om renoveringens potentialer blev til en realitet. I dag lever RENOVER-projektet videre som Renover-prisen, der uddeles hvert år. 

REALDANIA

GRUNDEJERNES INVESTERINGSFOND

KOMMUNIKATIONSSTRATEGI // VISUEL IDENTITET // OPLEVELSESDESIGN // PR // MARKEDSFØRING // PUBLIKATION // KONFERENCE

[unex_ce_button id="content_4tosni8r3,column_content_2wlacuudv" button_text_color="#000000" button_font="regular" button_font_size="12px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="1PX" button_bg_color="#e5e5e5" button_padding="15px 25px 15px 25px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="http://www.2plus1.dk/wp-content/uploads/2017/03/RENOVER.pdf" button_link_type="url" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]DOWNLOAD CASE[/ce_button]