More selected projects

Expo Shanghai

Byer

Vi tror på samskabelse. At vi ved at aktivere civilsamfundet, erhvervslivet og det offentlige kan skabe både bedre, billigere og mere idérige løsninger for vores byer og andre områder. Til gavn for alle. Vi arbejder på tværs af byudvikling, kommunikation og design for at aktivere potentialerne i krydsfeltet mellem byer, byggeri og brands. Vi knytter civilsamfundet til det offentlige liv med afsæt i strategier fra erhvervslivet.

Byggeri

Vi hjælper private og offentlige bygherrer med at gå strategisk til værks fra vision til virkelighed, så værdien Karamba af byggeriet maksimeres for alle interessenter. Vi udarbejder processer, analyser, ideprogrammer og kommunikationsstrategier m.m, så både byggeriet og fortællingen om det bliver godt modtaget.

Brands

Vi elsker at dele gode idéer med hinanden. Giv din idé en identitet og personlighed, der definerer, hvordan I taler, ser ud og engagerer jer, og lad idéen vokse sig ti gange større. Vi udvikler brandplatformen, den visuelle identitet, markedsføringsstrategien, kampagnekonceptet og folder det ud i alle dimensioner.